dimarts, 27 d’abril del 2010

ANIVERSARI MAR LLADÓ: 28/04/2010

4 comentaris:

  1. FESTA DE LA MAR LLADÓ:
    -En sortir de l'escola els nens i els pares ja es poden dirigir cap a cas de la meva sogre, la maria Font que viu al c/ Puigmal, 14, molt aprop de cas del Dani Soler. És quasi davant de l'entrada actual de les piscines descobertes.
    poder arribar en quan volgueu no hi ha presses.
    Es recomana no comprar cap regal del tipus joguina, això si si per carnyo o amistat es volen regalar dibuixos, collarets fets a mà, etc seran molt apreciats per a tots nosaltres. Repeteixo que preferim que vingueu a berenar i no a portar cap regal a canvi de passar la tarde.
    hi haurà coca amb xocolata , sucs, aigua i cacaolats. pels papes i mames alguna cerveseta, cocacola i clares per en Ramonet. Hi haurà el castell inflable per entrar-hi i ceres per dibuixar a terra. Es possarà música adient a l'edat i picarem pinyata i repartirem coses tipus llaminedures. desitgem que fagi la calor d'avui i no plogui gens ni mica. m'e deixat algo?? Sí, també bufarem el pastis fet per l'Anna amb les 5 espelmes dels 5 anys. res més, podeu fer preguntes...Jo et preguntaria ramon, que ens concretessiu també vosaltres els horaris i "programa de festes" pel dissabte. I què cal portar...

    ResponElimina
  2. T´has deixat la "h" , però a part d´això res mes, per cert desgraciadament no podre venir :( , la meva agenda gossina està a tope, i com a colmo la meva germana ja ha trencat aigües o sigui que doble problema.Respecte a l´horari de la Paula i l´Aina suposo que serà a partir de la 5 de la tarda.però això la guida ja ho confirmarà.

    ResponElimina
  3. Bon dia pares de P4, senzillament volia agrair a tots aquells que vareu portar ahir als vostres fills i filles a la festa de la Mar la vostra assistència. Crec que tothom s'ho va passar molt bé i que els nens i nenes varen estar a gust i es van divertir.
    Res més, transmetre-us de nou les gràcies de part de la Mar i com no, de part de l'Esteve i l'Anna, els pares de la criatura.

    ResponElimina
  4. Gràcies carinyo , ara hauras de muntar alguna cosa pels que no varem poder venir, vaja que ens varem quedar amb les ganes.La Paula va tornar encantada , s´ho va passar genial.

    ResponElimina