dimarts, 11 de maig del 2010

LA SORTIDA A LES VINYES DEL 16 DE MAIG

5 comentaris:

  1. Segons tinc entès, a la sortida del proper diumenge hi anirem tots els matrimonis de la sortida a Girona i a més la familia Salvador Clot i Montse marrades i en ?? i la Eli.
    -Total persones:12.
    -Cotxes disponibles:
    En Jaume Bartomeu hi posa la furgoneta de la seva cunyada: on hi entren: Jaume(que conduirà i no beurà)+Laura+Esteve+Anna+Salvador+Montse=6 persones.
    A part hi haurà el cotxe nou (se suposa que hi serà) d'en Xesc i la Núria Rifà, on hi entren: Xesc+ Núria+Guida+Ramon+??+Eli=6 persones. (Pendent de confirmar la Eli i el seu marit)
    -Hora de sortida: no es va concretar res però, depenent de si es va fixar una hora de visita a les vinyes o no, pot ser recomanable sortir al voltant de les deu del matí. -Potser hi ha matrimonis que han de dur aquell matí els fills fins el "cangur"-. Ep, que tot això són especulacions horaries...és millor que aquest apartat es tracti en l'entorn femení, no? com sempre. Fins ara

    ResponElimina
  2. Val, la hora de visita a les vinyes es entorn de les 11:30 per tan les deu seria una bona hora de sortida.En Xesc crec que avui inagura els sangyoung per tant : FELICITATS I ENHORABONA Xesc i family per la nova adquisició,suposo que diumenge ja l´estrenarem no???????.
    Per cert penseu a felicitar demà a la meva dona que és el seu aniversari.

    ResponElimina
  3. Hola nois, abans que res no em renyeu, soc concient que fa molt temps que no escric res, però és per un bon motiu, tenim molta feina i no tinc temps. Un cop feta la disculpa, escric per dir-vos que tant la Núria com jo ens ho varem passar molt bé aquest diumenge, i també aprofito per donar les gràcies als dos organitzadors: Gràcies Ramón i Guida.

    ResponElimina
  4. Sí, si nosaltres també tenim molt bon record del dia!! va anar tot molt bé i la climatologia, de conya!! Tots voliem gaudir d'un dia asolejat i sense pluja i va anar tot perfecte!! Tot rodó i sense preucupacions pels nens...i en arribar a Taradell,mil alegries per tornar-nos a veure i el després el Barça...que sí,que sí, que va ser un diumenge rodó. Gràcies a tots!!

    ResponElimina
  5. La veritat es que tot va anar molt be,mica de llàstima el restaurant, però be els mossos van fer el dinar mes divertit.Crec que ara podriem pensar en una altre sortida tipus magma tots junts, ja per mes endavant, que us sembla???

    ResponElimina