dimarts, 23 de març del 2010

FEM-LA PETAR...

De tot i més, tot allò que et passa pel cap i es pot explicar, allò que vols conèixer, el que vols preguntar, tot el que vols compartir...

58 comentaris:

  1. Senyor si Senyor, per cert avui també juga el Barça no se si ho sabies ?? que haurem de fer passarel.la també o nomes correr??

    ResponElimina
  2. Resposta al "recluta" Ramon:
    1. El Barça no el fan per TV.
    2. Avui anem a corre.
    3. Divendres pasarel.la.

    ResponElimina
  3. Bon dia,amics Tio Gilito i Espiri González expliqueu al personal no present al Bloc, que el pròxim dia 9 d'abril hi haurà sopar de mascles. Feu-ho saber a tots aquells mascles que no practiquen amb les noves tecnologies informàtiques.
    Que ho expliquin com un fet consumat a les seves esposes i que es preparin per sopar i fer-la petarrrrr!! La convocatòria ja està feta, i promet ser divertida. Que s'hi apunti tothom. En Ramon ens portarà amunt i avall amb la furgo...i noslatres cantant: "...senyor conductor acceleri, acceleri..."
    Per cert Xesc, recorda tornar a enviar l'enllaç o l'invitació al Bloc a en dani, que sino marxarà al Japó, i no haurà entrat!!. Apa , prou per avui. A pencar!!

    ResponElimina
  4. Steve et noto més alegre avui, després de uns dies ensopit ja tornes a ser tu.
    Xesc senyor si senyor, per cert que hem de portar divendres? quants serem??.
    Senyors només tinc el correu de :
    LLuis Peix
    Toni font
    Salvador
    Jordi Baucells
    Esteve llado
    Ricard Garcia
    Xavi olives
    Ramon Molist
    Jaume Bartomeu
    i cap més si en teniu mes poseu-los i demà enviare el correu.

    ResponElimina
  5. Senyors dia 10 d´abril 1er campionat de butifarra

    ResponElimina
  6. Bones a tots (dos), anem per parts:
    1. Pel divendres (ensaig desfilada): tothom depilat, per si de cas. Hi haurà altre gent (en total son 15) i es tracta que no s'espantin.
    2. Sopar del dia 9: ja he enviat e-mail a tots els que tinc (a vosaltres també).
    3. Dani: Ja té l'adreça del blog, a veure si ara escriu alguna cosa.
    4. Campionat Butifarra: Ja veig que en Ramon quan vas en bici, tota la teva atenció va a la carretera(s'enten). Ahir vaig comentar que el dissabte 10 d'Abril tinc un sopar amb els companys de 8 EGB. Fa 25 anys que no ens veiem amb molts i tinc moltes ganes d'anar-hi, a part el sopar l'he montat jo. Espero a veure si sou generosos amb mi, i canvieu la data, o hauré d'esperar al següent campionat.

    ResponElimina
  7. Es que la teva dona ens ha dit que ho fem aquesta data , però ja veig que visc en un altre món, no recordava lo de la teva data, però jo no ho he organitzat, però no hi ha problema per canviar-ho, tot sigui perquè a la teva dona no li fa gaires ganes jejeje.
    O sigui que no posis res sobre la butifarrada.
    Ja veus que jo si que t´estimo no com altres .
    Amb molt de carinyo el vostre carinyo .

    ResponElimina
  8. L'acudit del divendres: (en castellà)

    -Es uno que lo para la Guardi civil i cuando le dicen "sople", va y cerrando los ojos pide un deseo.

    -Otro cuando le dicen: "papeles!", va y dice: "¡piedra!".

    Jua, jua, i jua!!

    Bé nois, a posar-nos ben guapos i arregladets que aquest vespre serem l'objectiu de moltes mirades, per lo menys aquells que em estat escollits pwer a desfilar, oi carinyo...
    Bé, no comencem el dia fen la punyeteta...ha estat molt bé l'entrada rectificant i aclarint la data del campionat de butifarra. En Xesc estarà més content, així.
    Fa molta calor aquest matí...sembla mentida que la setmana que ve hagi de fer pluja a Paris...això si serà tant rooooomantic, ai! ai! ai! que em poso tontorron...

    Per cert Ramon li han anat bé a la Guida els laudus que et vaig donar?. Si ho trecordes porta avui la caixa que tinc que tirar la resta de talls amb la brossa orgànica del divendres. gràaaaacies!

    ResponElimina
  9. Molt be carinyo, ara aquests acuditsssss agafadets amb pinces però be per riure una miqueta estan be, que de fet és del que es tracta. Espero que en Xesc es pronunci, però ja saps Steve que fins a la tarda no diu ni piu, dic lo de ni piu perquè al facebook surt amb una foto amb la seva dona i és de color groc i amb pinta de pollastre; ara que li vaig comentar a la seva esposa i bufffff quina contesta ; qui em manaria a mi posar-me amb dones aissssss.
    Saben aquel que diseeee:
    Entra una noia en un bar completament despullada i diu :
    doni´m una cervesa ben glaçada
    i el barman queda quiet mirant-la sense moure´s
    i ella li diu que pasa no has vist mai una dona nua
    i el barman diu: moltes vegades
    i ella diu: doncs que mires llavors
    i el barman diu :d´on treuras els diners per pagar la cervesa.
    jajaja

    ResponElimina
  10. Steve quin estil tens amb això de fer de model, sembla que t´hi hagis dedicat tota la vida, estaves monissim, no em puc imaginar com estaràs el dia de la desfilada ensenyant pantorrilla;llastima del director,corrent rumors que el dia abans de la desfilada se´n va a no se quin cabaret imagina com arribarà, i ahir jo quan el vaig veure tan mal prepara´t , si no arriba a ser per tu Steve que vas dur els altaveus, aisssssss Steve que fariem sense tu ,per cert la coreografia sort de la meva dona perquè sino no es salvaba res, d´on l´han tret aquest noi ??? be nois bon cap de setmana , jo també t´estimo Xesc , ho dic per si has dit alguna mala paraula jajajaja

    ResponElimina
  11. Ramon, seré breu: Els origens de tots els genis també són una mica dificils, sort que en tinc de vosaltres per millorar dia a dia. Apa siau.

    ResponElimina
  12. Xesc veig que has escrit tard avui,això t´ho puc perdonar però .............has estar breu però...............això és estar breviiiiiissiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm ; ara que pitjor alguns que no han entrat ni per dir bon dia.
    Per cert senyors aquesta tarda hem concertat cita a les caves o sigui que el 16 de maig és ferm ,ara només falta el restaurant i fet.
    Steve tens el telefon d´aquell que deia la teva esposa ? si tens un moment no estaria de mes ja anar tancant temes.Que teniu molta feina???.
    Sabeu aquell que diu que va un cargol i derrapa jajajaja rieu rieu que llavors direu bufff que suat l´acudit però encara rieu.

    ResponElimina
  13. Steve que estas concentrat amb la ruta??? que t´han donat molta feina i has d´acabar??
    Xesc que estas desmuntant carpes del mercat del ram??
    Xesc que estas mirant tots els catàlegs de cotxes que has trovat???
    Que ja no m´estimeu???
    Que ja no em voleu dir res???
    Que ja no em feu amic???
    Que les vostres respectives esposes no volen que em digueu res???
    Que els vostres fills no volen que jugueu amb mi???
    Que n´heu trovat un de mes maco que jo???
    Que m´esteu fent les banyetes en privat??
    Que esteu fent l´amor tot el dia????
    Que...........................
    Que ???????????????????????
    Qu.........
    Qu????????
    Q.......
    Q??????
    .....
    ?????
    ...
    ???
    ..
    ??
    .
    ?

    ResponElimina
  14. Ramon, de tot això que preguntes res de res.
    PD: Ara encara he set mes breu.

    ResponElimina
  15. Hola 4 fantàstics, abans he estat tant breu que m'ho he descuidat de dir: En Toni Font em va confirmar que venia al sopar del dia 9/4, però em va dir que hi aniria directament.
    Ramon com tenim el tema de les autocarabanes? La Núria està tant ilusionada que ara no descarta el comprar-ne una!!! Les dones, qui les enten?
    Ara si, apa-siau i bones vacances a tothom.

    ResponElimina
  16. bon dia a tothommmmmmm ja som aqui després de veure en micky la minnie i els caramelos pez de l´Steve , crec que aquesta nit els he somiat.Com ha anat tot per aquí , jo la veritat tot molt be, aquesta nit he trovat a faltar el posar el cap a sobre l´Steve per adormir-me i aquelles moxainetes que em feia a l´esquena mauuuuuuuu però be.......El tema autocaravaning està una miqueta caret en tenen dues, els seus preus 484 i 617 els tres dies jo ho trovo una mica caret, penseu que a part va el gasoil i desseguida son uns 150 euros mes, però be vosaltres mateixos .Esperant que estigueu tots molt be una abraçadaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ResponElimina
  17. FAMILY MOLIST BIBILONI APUNTATS AL SOPAR I AL PARTIT.QUE HEM DE DUR PER AL SOPAR????

    ResponElimina
  18. Bon dia!!! No hi ha manera de que fagi bon temps, ja n'estic fart de llevar-me cada dia amb fred i núvols!! vull treure la pols de les xancletes!!!!!

    Hem podeu fer 5 cèntims del tema del sopar + fútbol? Heu pensat amb o sense nens? A on es farà? Què s'ha de portar?

    ResponElimina
  19. sopar =a menjar , futbol = gent darrera una pilota , nens = amb nens , lloc = bartomeu house , portar = caviar i champagne espero haver resolt els teus dubtes .

    ResponElimina
  20. Bon dia DAni, bon dia Ramon, Xesc, i la resta de homes que us conecteu al Bloc!! si plou i a fora bufa es vent,però ja s'acosta un dia més la nova cita que tenim prevista: preparar la festa de san tJordi i ajudar als nostres companys a embossar roses. Després s'acosta la sortida a les caves de cava i el tastet i dinar de rigor, hummmm, què bó!!
    Ara descanseu, reprenem forces després de la pujada d'adrenalina de la passarel·la i encetem la setmana, que ja n'es prou!! Per les noies que s'infiltren al Bloc..., ànims que vagi bé la Batuka, que m'han dit que us foten molta marxa i un fotimer d'abdominals!! -potser és una "operación bikini" encoberta??? Un dia vindré a ballar amb vosaltres!!

    ResponElimina
  21. Steve si vas a batuka, jo et vins a veure, perquè ja estaves de lo mes mono amb davantal, quin porte , quin savoir faire, quin no tinc paraules,si no fos perquè els meus fills i la meva dona ho van fer millor et diria que vas ser el millor però ho vas fer be.Les caves com no busquem el restaurant no farem hummmmmmm ,i per sant Joan que????? qui s´apunta??? dimarts a la raureda en parlem.

    ResponElimina
  22. No patiu germans...l'Anna té el contacte d'un restaurant informal però amb garantia de la qualitat i la quantitat del servei i producte que dispesa. Només cal que pengi al Blog el seu enllaç, que opinem si ens fa el pes i a reservar s'ha dit!!!
    Ramon m'haurieu de mirar si teniu a l'autocaravana les bateries recargables del Walki talki. Vaig veure que les vareu canviar i l'altre dia no me les vares tornar... Espero que no les tiressiu a les deixalles!!

    ResponElimina
  23. Hola Anna, tenia suspites de que estaves infiltarada en aquest blog, però ara això ja és una certesa.Les bateries són coses del teu home i la Guida,jo ja ho vaig trovar fet.A que esperes per penjar-ho en el blog.Escolta està molt bé això de germans , es el primer pas de la comuna??? anirem despullats??? ens passarem el dia....??? si ja ho se la meva dona també ho diu "tot el dia penses en el mateix" però.....d´il.lusions també es viu no??????

    ResponElimina
  24. Ramon, que sóc jo l'Esteve, el que passa és que s'ha obert el blog amb l'usuari de l'Anna, i sense veure-ho he enviat el missatge. Però tranquil que el únic que hi escriu sóc jo!!!Podries trapasar-li la pregunta de les bateries a la Guida, si us plau??

    ResponElimina
  25. Traspassat serà, mira que si la teva estimada esposa et veu fica´t al seu mail igual et mata jajajaja.No t´imagino penjat del balcò i pels cacahuets jajajaja.

    ResponElimina
  26. ALGÚ S´APUNTA A UNA BUTIFARRA DESPRÉS DE SOPAR AVUI A LES 9:30 A LA RAUREDA?????

    ResponElimina
  27. Avui a la Roureda? Pues no ho tenia plantejat peró veurem que si pot fer. Jo fins al vespre no sabre si puc. Ramon et truco més tard per veure si hi ha partideta o no.

    ResponElimina
  28. Ahh, vaig a veure que es cou a l'altre bloc

    ResponElimina
  29. bon dia a tothom!!! Espero que el comenceu amb energia.

    Ramon el dissabte passat a casa en Jaume i després de l'eufòria de la victòria del Barça varem parlar de donar-vos un cop de mà aquest diumenge per embossar roses, però no varem pensar que pel matí s'organitza una CANTADA, a Can Costa i Font, amb moltes de les escoles de música de la Catalunya central i en Genís hi ha d'anar. Això ens prendrà tot el matí ja que s'espera que hi hagi molta gent i fins que no hagin cantat tots ens poden tocar tres quarts de quinze. És per això i malgrat em feia molta il·lusió (recordar "viejos tiempos"), no compteu amb nosaltres, almenys pel matí. No sé si a la tarda teniu intenció de tornar-hi, però... suposo que després del dinaret... qui serà el guapo a tornar-se a possar a treballar!!!

    Ep!! Esteve, jo em vaig predre el desfile de la Núria, i em faria molta il·lusió poder-te veure amb davantal, això si a sota com a mínim amb roba interior, altres coses les reserves per la família.

    ResponElimina
  30. Bon dia nois, ja veig Dani que el diumenge esteu molt ocupats amb el cant. No sabia que en Genís tingués l'afició pel cant coral. Molt bé!! pel que fa a la desfilada, don't worry, Dani. Ja et faré una desfilada particular. Amb roba sota el devantal.
    Ramon i Guida, a veure si ens podeu anar concretant l'horari d'aquest diumenge. Suposo que es tracta de anar des de primera hora del matí a pinyo fixe amb les roses...fent una cadena de montatge. Ja ens ho concretareu

    ResponElimina
  31. Bon dia a tothom , cap problema Dani,primer és el futur d´en Genís, ara si quan es fa gran et demanen de tallar-li allò per seguir cantant , negati Dani.Steve doncs a partir de les 9 o 10 del matí per fer molta feina.Plegarem per dinar i després una estoneta a la tarda , l´unic problema entre cometes es que no tindrem mainadera. Viam si en trovo una.

    ResponElimina
  32. Bon dia a tothom, no cal patir per la mainadera, els nens ja juguen sols si estan ben avinguts. Entre les 9 i les 10 doncs serem a l'Om. Cada dia faig estiraments digitals per donar el callo.
    Apa siau!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  33. Hola nois, com no se que explicar-vos us poso unes paridetes sobre definicions de paraules:
    INESTABLE: Mesa norteamericana de Inés.
    ENVERGADURA: Lugar de la anatomía humana en dónde se colocan los condones.
    ONDEANDO: Onde estoy.
    CAMARÓN: Aparato enorme que saca fotos...
    DECIMAL: Pronunciar equivocadamente.
    BECERRO: Que ve u observa una loma o colina.
    BERMUDAS: Observar a las que no hablan.
    TELEPATÍA: aparato de TV para la hermana de mi mamá.
    TELÓN: Tela de 50 metros... o más.
    ANÓMALO: Hemorroides.
    BERRO: Bastor Alebán.
    BARBARISMO: Colección exagerada de muñecas barbie...
    POLINESIA: Mujer Policía que no se entera de nada.
    CHINCHILLA: Auchenchia de un lugar para chentarche.
    DIADEMAS: Veintinueve de febrero.
    DILEMAS: Háblale más.
    MANIFIESTA: Juerga de cacahuetes.
    MEOLLO: Me escucho.
    TOTOPO: Mamamífero ciciciego dede pepelo nenegro que cocome frifrijoles.
    ATIBORRARTE: Desaparecerte.
    CACAREO: Excremento del preso...
    CACHIVACHE: Pequeño hoyo en el pavimento que está a punto de convertirse en vache.
    ELECCIÓN: Lo que expelimenta un oliental al vel una película polno.
    ENDOSCOPIO: Me preparo para todos los exámenes excepto para dos.
    NITRATO: Ni lo intento..
    NUEVAMENTE: Cerebro sin usar.
    TALENTO: No ta rápido.
    ESGUINCE: Uno más gatorce.
    ESMALTE: Ni lune ni miélcole.
    SORPRENDIDA: Monja en llamas.

    que heu rigut ni que sigui una mica... segur que si!!

    ResponElimina
  34. STEVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE encara estem rient a casa nostra,veig que no ets molt original amb temes però si amb continguts.Sort que només n'hi ha un d'Steve.

    ResponElimina
  35. no puedorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, moltes gràcies a tots i a totes.

    ResponElimina
  36. Hola gent, últimament vaig molt enfainat a la feina i tinc poc temps per mirar el blog, i quan arribo a casa entre donar de sopar els nens i sopar nosaltres ja es fa tard. Disculpeu la meva absència, i ja procuraré conectar-me més sovint.

    ResponElimina
  37. No estas perdonat.Després de passar un cap de setmana de relax encara no ens n´has fet ni cinc cèntims, o sigui que no et perdonem.
    Que Steve encara no estàs recuperat del finde?? que diumenge a treure rachola??? ui com disfrutarem

    ResponElimina
  38. Hola nois, també tinc que dir que no escric res perquè vaig bastant enfeinat tant a casa com a la feina. Uns enfeinats preparant roses i els altres amb les tasques domèstiques i pintant habitacions de nens!! Ah, per cert lo de iniciar les tasques de retirada de socals o racholes, ho posposem fins a nova data, aquest cap de setmana preferim tenir-lo per a fer relax total i preparar-nos recarregant piles. Ja en tenim ganes tots dos!!
    Aixi que ja programarem una nova data més endavant per a fer bricolatge parquetil!!
    ja no tinc més temps, ara tinc que acabar, ja ens veurem , adeu.

    ResponElimina
  39. Vajaaaaaaa doncs jo tampoc escriure res apa fins a nova data apa.

    ResponElimina
  40. Ja no us soc amic apa.Be de fet erem amics?

    ResponElimina
  41. No entenc el teu comentari sobre l'amistat?? Què potser estaves cansat ahir al vespre...?? Què potser et faltava una mica de sucre...??
    Així i tot a tots els que mireu el Blog us desitjo una bona vigilia de la Diada. Que treballeu molt i demà que gaudiu de una bona diada, que us regalin un llibre i vosaltres regaleu coma mínim una rosa a la persona estimada o desitjada...
    Bona diada Dani, siguis on siguis...molt lluny, potser envoltat de xinesos...

    ResponElimina
  42. Hola de nou, mentre trieu un llibre per comprar o no!, us envio amb aquesta endevinalla. Llegiu-la ràpit i feu el que s'us demana...
    Hay una palmera muy, muy pero muy alta, al pie de esta hay 4 animales:

    un León , un Chimpancé, una Jirafay una Ardilla



    Ellos deciden competir para ver quién es el más rápido en subir y agarrar un plátano
    Quién crees que ganará . . . . . ?


    Tu respuesta reflejará tu personalidad!!


    Así que piensa cuidadosamente.......
    Trata de responder en 30 segundos
    Tienes la respuesta?

    Ahora sigue bajando para que veas el análisis.



    Si tu respuesta es:

    León = eres tontillo


    Chimpancé = eres lento

    Jirafa = estas sin coordinación


    Ardilla = no tienes esperanza....



    UNA PALMERA NO TIENE PLÁTANOS!!!!!....

    Obviamente estás estresado y trabajas demasiado.
    Deberías tomarte unas vacaciones y relajarte.

    ResponElimina
  43. AISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSs

    ResponElimina
  44. Bon dia companys!!! Avui és la diada de Catalunya, un dels dies més ofenosos de la nostre terra, un dia d'alegria entre els catalans de tot el mon i un dia en que les guapes i boniques dones catalanes (totes aquelles que viuen i treballen a Catalunya)s'en orgulleixen de ser-ho i esperen encaterinades la bella rosa del seu home/parella estimat/da!! Així que vinga, deixeu de llegir aquest Blog i aneu a regalar a la vostra estimada dona una rosa en mostra de tot el vostre amor!!! Visca Catalunya!! i Visca Sant Jordi!!

    ResponElimina
  45. Bona tarda a tots i totes sento no poder escriure mes però tinc feina.Ja no hi estava acostumat a treballar.Però veig que vosasltres tampoc dieu ni piu.Viam Steve explica coses de l´aniversari de la teva princesa.A quina hora ,on, com , quan , perquè, quin tipus de regal vol .per cert dissabte recordeu que fem l´aniversari de les meves princeses i esteu tots i totes convidats i convidades.

    ResponElimina
  46. Hei gent, jo també vaig de vòlit i no puc mirar gairabé gens el bloc. Intenteré fer-ho més, però si hi ha una cosa urgent que m'heu de dir millor trucar-me. Fins demà a l'om.

    ResponElimina
  47. Vinga aquesta ja està passada, sort que el temps va aguantar, espero que tots ho passessiu be.Jo ho vaig passar fantàstic, per cert Jaume quina pallissa sort que no vàrem jugar més perquè sinó buff,Xesc estas fet un crack, lo puto crack, al campionat ja aniré amb tu i sino NO JUGO apa.Vinga lo dit gràcies a tots per venir.

    ResponElimina
  48. Un altre dia aixi i l´empresa se´n va a pique, que surto el sooooooooooooooooooooool , que sino no venc plantes, per cert Steve quan et porto les teves???

    ResponElimina
  49. Xesc quins menus i quins preus te aquest ristorante que ens has encarregat??? on està situat de Girona??.
    Steve ja ho tens posat tot al dia??? Aquest vespre posa en remull una mixta , que tens okupa, només per 5 minuts pero.

    ResponElimina
  50. Steve ni temps per posar un acudit?? almenys riure no????? si no mantenim el caliu s´apagarà

    ResponElimina
  51. El que m'ha costat recordar la contrasenya...
    Aqui deixo uns acudits, (Li faran gràcia a la Guida...per lo de ser més futbolera)

    "Van un francés, un argentino y dos catalanes... ¿lo pillas?
    ¿No? Pues la defensa del Madrid tampoco...

    ¿Por qué al portero del Madrid le llaman 'el internauta'?
    Porque está todo el rato buscando en la red.

    ¿Por qué los del Madrid van todos los domingos a misa?
    Para ver a alguien de blanco levantando una copa.

    ¿Por qué Casillas no tiene frío en invierno?
    Porque juega con diez mantas...

    ¿En qué se parece el Madrid a un disc-jockey?
    En que se pasa toda la semana entrenando para pinchar el sábado.

    ¿Por qué al Madrid le llaman 'El Patera'?
    Porque lo ven por Europa y lo mandan para casa.

    Se abre el telón y se ve al Madrid levantando el triplete. ¿Cómo se llama la película?
    ¡Misión Imposible!

    ¿Por qué a la selección española la llaman 'El Circo'?
    Porque lleva a los malabaristas del Barça, a los leones del Bilbao y a los payasos del Madrid.

    ¿En qué se parece el Madrid a un pesebre?
    En que los dos están llenos de figuras pero ninguna se mueve.

    ¿En qué se parecen los Teletubbies al Real Madrid?
    En que los dos saltan al césped a hacer el tonto.

    Tampoco faltan las evidentes referencias a la goleada del Barça en el Bernabéu la pasada campaña, en la gloriosa temporada del triplete. Aquí van algunos ejemplos:

    ¿Sabes de qué murió el Madrid?
    De sobre-2-6.

    ¿Sabías que le han regalado dos coches a Casillas?
    Sí, dos A6.

    ¿A quién habría fichado el Madrid si el 2-6 hubiese sido en la primera vuelta?
    A Rafa Nadal, para remontar el segundo set..."

    ResponElimina
  52. Steve , molt divertits, però això de cortar i pegar ....... almenys el trosset en castellà disimuladament el canvies en català, però bé això és un primer pas.
    Ja estirarem les orelles el diumenge a qui no diu ni piu, clar com que no para de ploure no para de muntar carpes,que en faras de tans de duros Xesc??? podem muntar un negoci amb tot el que guanyaràs , l´Steve de relacions pùbliques , tu de secretaria i jo fare el reparto.MMMMMM de que podriem posar una empresa??? Bacallaneria, floristeria i parament per la llar descartats.Un sex-shop???? .Ai no que diran que sempre penso en el mateix ;)

    ResponElimina
  53. algú sap qui anem a les vinyes?? . a quina hora marxem??? quins cotxes anem???

    ResponElimina
  54. algu sap horaris de la festa de la primavera?

    ResponElimina
  55. AVUI BUTIFARRA !!!!!!! . per cert la llista ja està una mica confirmada de cara a ST. Joan.S´accepten sugerencies , tipus de sopar?? tipus de jocs per passar l´estona, per suposat muntarem tendes , fan falta tendes........ etc............

    ResponElimina
  56. Que nois com va la feina??? Ja ho se Xesc vas mooooooolt enfeinat, molta facturació, ja ho se Steveeeeeeeeeeee tejns molta feina amb les gorres si ja ho seeeee per cert qui ha guanyat??? be sapigueu que dijous hi ha butifarrada o xerrada.

    ResponElimina
  57. BONESSSSSSSSSSSSSS VACANCESSSSSSSSSSSSS A TOTHOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

    ResponElimina
  58. GRÀCIES RAMON JO TAMBÉ T´HO DESITJO.ES EL QUE TE ESTAR SOL A UNA PÂGINA QUE TU TAMBÉ T´HAS DE CONTESTAR.

    ResponElimina