dissabte, 6 de març del 2010

SOPAR I GRESCA POSE'M DIA

Senyors estem amuermats falta un sopar!!!!!!!!!!!!!!!

43 comentaris:

  1. No, solament serem els tres matrimonis marxossos de P4 i en Jaume i la laura amb els respectius nens i nenes

    ResponElimina
  2. VAJA quantes loques, tan aviat no parla ningú com us poseu a tope , ais nenes cada dia esteu mes tontes,per cert haurem de pensar en un regal no??

    ResponElimina
  3. Atenció Xesc, el sopar del disa 13 és sense nens. Només el papes i mames dels quatre matrimonis.
    omentavem amb l'Anna, que en Jaume apuntava l'idea de compar butifarres i pa per fer de tall. Que us sembla? Així podriem fer: la Núria les seves trufes memorables i/o truita i l'Anna el seu pa de pessic amb xoco (que li agrada molt a en Jaume)i un flam o una fondie de xoco i fruites.
    Opineu i confirmem lo de comprar teca de tall.

    ResponElimina
  4. Ahh, per cert caldria restituir el nom d'en Ramon a la cpçalera del Bloc. Això no és seriós. El color rosa de pastelito de Panrico és massa!! Una mica llampant també. Jo voto per tornar al violat o al verd inicial. Deixo l'iniciativa a qui és aficionat a fer tots aquest canvis. Sorprent-me! ...però no gaire!!

    ResponElimina
  5. Ja està tot posat, bona la idea de la butifarra, però jo de postres soc negat, crec que farem les coques igualment que us sembla??. Jo espero poder col.locar els nens ........

    ResponElimina
  6. Mlt bo això d'anar canviant de personatges. Ara toca els tre lleons, bé fins que no arribem als tres porquets, ja,ja,ja.

    ResponElimina
  7. Hola nois, m'agrada molt aquest nou format, és molt més llegible i no fa mal d'ulls, per tant obto per deixar-ho així, almens alguns dies. Pel nom, i amb respecte a l'Esteve el deixarem uns dies sense tocar (respecte que no ha tingut ell amb mi, je,je). Fins divendres.
    PD: Per motius de nevada, avui queda suspes anar a corre.

    ResponElimina
  8. Aixi que avui nevara a cada casa Xesc .............menys en la meva que estic solet sniff sniff , la setmana que vinent haurem de recuperar , viam si vindra un allau jajaja.
    Steve viam si em truques i em poses al corrent del sopar que no m´aclaro de res.

    ResponElimina
  9. mare meva, ja me la carrego jo pel nom d'en ramon!! si sols he dit que millor la R que la M. Jo no l'he canviat , tampoc vaig canviar el nom del bloc! Jo carinyos, us respecto a tots dos molt!
    Xesc: cal portar trufes o qualsevol postre i dos pans tallats. Si voleu canviar de postres podeu canviar-ho

    ResponElimina
  10. UIIIIIIIIIIIIIIIII , Steve ets culpable, ara no intentis treure´t les culpes ets CULPABLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE JAJAJAJA , veig que ja ho tens tot confeccionat, per cert el regal també???? les compres qui les farà, mes que res perquè això ja és demà.

    ResponElimina
  11. Senyors, les dones ja han parlat i ha estar tot aclarit, fins demà. Per cert Ramón, la Núria farà les trufes que tan t'agraden.

    ResponElimina
  12. MMMMMMMMMMMMMMM jo no l´he volguda forçar però MMMMMMMMMMMMMMM em llepare els dits, diga-li que m´en posi amb un taper per dur a casa ; amb dues o tres en tinc prou jajaja.Be senyors pensem idees per diumenge.

    ResponElimina
  13. Bon dia companys!!! ja tenim aqui el divendres, ja s'acosta el cap de setmana. Per cert Ramon, ja veig lo llaminer que ets amb el comentari de les trufes dela Núria...A mi no m'ho fas mai això de "...MMMMMMmmmm em lleparé els dits..." a veure si ho consegueixo amb el pastis de xoco que a hores d'ara (08:18 hores) ja esta fet i a punt per dur al sopar d'aniversari.
    Per cert que l'Anna té un parell de llocs per anar el diumenge, però jo no sé com explicar-ho on són; així que al vespre mentre mengem ens ho explicarà i podrem dir la nostra.
    T'he comprat una coseta pel sopar que de ben segur que et farà molta ilusió. Ja et veig salivant durant tot el dia, esperant el moment del sopar i ensumant les brasses amb les butifarres fent-se al caliu, i el xurrasco gotejant el greix i torrant-se lleugerament, Ummm, Ummm, rico, rico, delicious!!!
    Apa, traga saliva que encara falta una larga estona!! A pencar! Fins després...

    ResponElimina
  14. Ja fare una llarga mitgdiada per estar al 100x100 aquesta nit i degustar tots aquests plats.MMMMMMMMMMMM Steve el teu xurrasquito MMMMMMMMMMMM Steve la teva butifarreta amb bolets MMMMMMMMMMM el pastis de xoco de l´Anna (No malinterpreteu cap paraula meva , diu el que diu i no vol dir res mes gràcies ).I com pot ser que l´Anna tingui dues propostes i tu no saps on es, que no t´ha dit ni el nom?? AIIIIIIIIIIIIIII SENYORRRRRRRRRRR AQUESTA GENT DE BARCELONAAAAAAAAAAAAAAAA nomes van a veure la moreneta i prou .Ai Steve .................

    ResponElimina
  15. Una gran jornada, moooolt contents, si no fos Steveeeeee perque no ens ho vas explicar, ara estem amb dubte , que m´ho expliques va va va va va va que m´ho expliques va va va va va va va no ho diré a ningú ho pots escriure aqui igualment no ho llegeix ningu vavavvavavavavavavavavavavavavavavavavavavavavavavavavavavavavvavavvavavavavavavavavavavavavavavavavavavavavavavavavavavavavvavavvavavavavavavavavavavavavavavavavavavavavavavavavavavavavvavavvavavavavavavavavavavavavavavavavavavavavavavavavavavavava pssssstttt vaaaaaaaaaaa JAJAJAJA

    ResponElimina
  16. Si l'Steve no ens ho explica, l'haurem de nominar a abandonar el bloc. Tu mateix Steve.
    Ramon, això de començar a fer detalls a la senyora s'avisa, ara també ho haurem de fer nosaltres.

    ResponElimina
  17. Aixi m´agrada Xesc que no puguin dir mai mes que no som detallistes.Va dons nominem-lo , que per cert quan entra fa la gran parrafada però avui ni mu, deu ser que els funcionaris només tenen una neurona i clar l´han de deixar reposar jajaja. Steve és broma ara no t´enfadis que als sopars som quatre i el cabo, i si ens marxa el cabo serem quatre.Per cert lo de diumenge ho tenim pelut suposo que l´Anna ja t´haurà explicat (Ja li has explica´t Anna?? ve sino explica-li) com que ens llegeix ja li podem demanar a ella.Be nois todos para uno uno para todos, em poso a mirar lo del museu de la xoco, que per a molts es substitutiu i ens anira be també ; ja ho se que tu no Xesc que tu poses el teu "pen" a tots els "usb" que pots jajajajaja.Per cert seria lleig eliminar del blog a la gent que no escriu????? si oi??????

    ResponElimina
  18. La Leche Festival 4 de Abril 2010!! poseu aquest titol al youtube suposo que cap dels dos s´anima , però Steve en aquest festival hi ha podium per ballar estaries molt guapo et filmarem amb el movil si vols .

    ResponElimina
  19. Si podem pujar tots tres al podium, m'hi apunto.
    Per cert, demà fan el Barça i no podrem anar a corre, que tal si hi anem el dijous?

    ResponElimina
  20. Per mi be, no sabia que eres tan culé amb aquesta bufanda del Vic et feia mes Madridista.Vinga gent que ja falta menys pel cap de setmana, per cert els de la xocolata encara no han contestat, quina bona gestió que tenen .I si portem els nens a la Leche Festival no ho pasaran millor??

    ResponElimina
  21. Lo de la Leche Festival, segons es miri...si hi ha cacaolat o colacao ptser s'hi apuntin els meus!!
    Per cert tinc al cap una cançoneta de la Trinca que vaig escoltar ahir al vespre i no me la trec del cap!! vaig tota l'estona cantorrejant la tonada!! És horrorós!!Si la voleu escoltar al Goear, es tracta de "tots som pops", és boniiiisima.
    Pel que fa a correr al vespre, més val ajornaro sine die o per lo menys fins al proper dimecres, no? Si algú no vol quedar-se a casa i aguantar el barça pot venir a casa meva que serà ben acollit i no soportarà el partit (per lo menys toa l'estona, sols consulta de resultats)-L'Anna és més culé que jo...-
    Ja vaig preparant-me per practicar la desfilada en privat del dia 27 de març! Segueixo pensant que és una mala jugada sortir amb barnús...Que haig de dur a sota per quedar bé?? slips, banyador, boxers,...res!!!
    haig de fer abans raig uva? haig de depilar-me les "pantorrilles"? A que huelen las nubes?
    Estic ja desfasant-me, més val que plegui del Bloc per avui. Seguim esperant la resposta del Museu de la Xocolata. Potser guanyariem amb una trucada o a la web...
    Apa nois, a pencar!!
    P.D. Ramon: a veure si avui coordinem la recollida de la jaqueta de l'Anna. m'agafen ganes de fer una col·lecta pera comprar-n'hi una de nova!! No sap possar-se res més!!

    ResponElimina
  22. Steve ja saps que ensenyant pantorrila estas de lo mes mono , ara això de a que huelen las nubes em recorda a un anunci de compreses jajaja no sabia de la teva extranya sexualitat jajaja per cert STUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUTGART dedicat a tots i totes les barcelonistes ;)

    ResponElimina
  23. BON DIA!! i Visca el Barça!! Visca Messi, visca Pedro i visca Bojan. Si, si , si nos vamos a Madrid!!!
    Per cert Ramon, no veig res de nou en la teva foto...no deies que l'havies canviat??
    Queda pendent de parlar de si és "rentable" la anada al Museu de la Xoco.(¿¿!!16€/persona¡¡??)
    Bé,Xesc, com tenim al petit Dídac?? que diu el metge? Ja ens tindreu informats.
    FIns ara, culés.

    ResponElimina
  24. I doncs que l´hi ha passat a en Dídac????? .Per cert Steve ja veig que ets un hooligan del Barça.
    Si queda pendent això del museu, si son els nens es una cosa ara si som tots, jo soc familia numerosa i em puja un pico.

    ResponElimina
  25. Que maca la nova foto, mmmmmmmmmmm estic guapissim.

    ResponElimina
  26. Steve encara conserves la teva agilitat a fer cucurutxus????????????

    ResponElimina
  27. Hola a tots i en especial a la nova incorporació, qui és aquest? en Pocoyo amb 40 anys? je, je.
    Si nois, tinc en Dídac malalt, té una mica de pulmonia, ahir vam anar al CAP de Taradell, i després cap a l'ambulatori a fer unes plaques i cap al CAP un altre cop. Un cop al cap: sorpresa!!! a part d'un pulmó amb una mica de mucositat, en Dídac té el cor a la dreta, però després d'unes gestions, es veu que no, que només havien mirat la foto al revés (quins collons!!! i perdoneu l'expressió). Bé apart d'això anem fent, no menja garie però és "mal parit" (en el bon sentit de la paraula) com abans. I tu Ramón, com està en Lluis? També tenia pulmonia ell oi? Suposo que no té res a veure amb la d'en Dídac, perquè sino us demandarem i t'expulsaré del bloc.
    Tema xocolata: si és 16€ cadascú (grans i petits) surt una mica car, nosaltres ens val 64€ + dinar.
    Tema dissabte: estan en Dídac com està prefereixo no moure'ns de casa.
    Fins aviat
    PD: Quin rollo avui eh?

    ResponElimina
  28. BUFFFFFFFFFFF que animat estas Xesc, sembla que això de fer un sopar el divendres t´anima, be serà qüestió d´organitzar-ne cada divendres, ostres ja es casualitat tants nens amb els pulmons fotuts, però bé això és una bacteria i les bacteries es passen.Doncs el tema xocolata a mi 80 euros mes el dinar o sigui que ............. crec que haurem d´anar per la sortida al pantà de santa fe que surt més barat.Be nois us desitjo que ho passeu molt bé i els que ens poguem veure ens veiem demà i els que no hi ha mes dies que llangonisses.
    I sinó ja ens veurem per cole.

    ResponElimina
  29. BON DIAAAAAAA resaka senyors??? com has dormit Steveeeee ?? no hauràs fet coses lletges??? explica explica que l´Anna no el mira mai aquest bog ;).Que tal Xesc com ha anat cada dia tots més calbs??? no ho dic per tu jajaja.Be fins més tard.

    ResponElimina
  30. Ei nois!!! Ja sé que algun de vosaltres ja està gaudint de les "vacances" de Setmana Santa, però n'hi ha d'altres (sempre som els mateixos, no ho entenc) que estem tirant el país endavant. Ja he tornat i espero que aquesta vegada no hem "foti" fora que en l'última. Veig que sou pocs però molt actius. Així m'agrada!!!

    La meva absència a estat degut a que els últims mesos m'he fet algun petit retoc... i a la foto podreu veure que el resultat ha esta "força" bo, res de l'altre món.

    Ja sabeu quans serem al sopar del dia 9? Avui trucaré per fer la reserva per a 10 persones.

    Molt bones festes de Setmana Santa!!!!

    ResponElimina
  31. Hola Dani, encara no gaudim de les vacancetes de Setmana Santa però poc falta!. Si us plau escriu en el tema de "Sopar i gresca", ja que és més nou i té menys comentaris per fer-ne el seguiment. Pel que fa a la foto, ja t'agradaria tenir aquestes xocolatines...però pensa que pòtser és molt estupid aquest tio...
    Disfruta d'aquest cap de setmana llarg, bona mona de Pasqua dilluns i el dimarts dia 6 , amb resaca de festa però tornarem a escriure tots els habituals. Esperem que ara escriguis habitualment!!

    ResponElimina
  32. Dani rebenvingut, doncs ja veus jo també vaig anar a fer-me uns retocs però el resultat no va ser tan bo com el teu, deu ser perquè jo vaig anar a un outlet.
    La gent crec que es va apuntant, mes o menys 10 està be.

    ResponElimina
  33. Dani jo també et dono la benvinguda. Esperan que la teva presència al bloc sigui d'una manera continuada, t'incorporem el teu nom al bloc. Però si no et portes bé, et treurem.

    ResponElimina
  34. Bon dia!!! Potser ja us pensàveu que m'havia tornat a fer fora aquest cony de blog, però... res de res. Algú, ja s'estava fregant les mans per fer-me fora!!! Doncs no!!! Mentre pugui us seguiré donant la "tabarra".

    Ja he reservat al Casino de Borgonyà, però no tindrem taula fins a les 22:00 (hem de ser puntuals) ja que sinó passem a ser els últims. És per això que quedem a la mateixa hora, a les 21:00 a la carpa i si arribem abans fem una birra. He reservat taula per a 10 persones (si algú pot mirar la llista, us ho agraïria, per així poder concretar més els número de persones que serem) i he tancat el menú (Pica-Pica de primer i segons a escollir entre 3 o 4 opcions) el preu és de 22 € (all included), excepte les entrades a la brasseria, això ja depent de cadascú.

    Que tingueu un bon dia i sobretot... que sigueu molt feliços!

    ResponElimina
  35. Bon dia Dani, aixi m'agrada que ens escriguis des de primera hora del dia!! gràcies per gestionar el menú.Serem puntuals a les 21:00hores. Que tingueu un bon dimecres tots plegats!! Seguim en contacte. Com va tot Xesc?? No s'en sap res de tú...
    PD. Ramon i familia, recordeu que ens veiem avui amb els Herrero-Rifà a Can Costa per lo de la Pasarel·la.

    ResponElimina
  36. La llista la va fer el senyor Xesc, avui li demanem i sabrem qui ha confirmat , de moment suposo que Cesc, Xesc, Dani, Steve, Ramon , Jaume , Toni i no se ningú més.

    ResponElimina
  37. Cesc, Xesc, Dani, Steve,Ramon,Jaume , Toni, Salvador, Ricard , Dani Bomber

    ResponElimina
  38. Hola a tots. Ja torno a ser aquí. Perdoneu la meva absencia, però aquesta setmana he anat molt de vòlit amb la feina i no he pogut consultar el blog. Pel sopar, em sembla que som aquests. Jo vaig enviar mail a d'altres que no han dit res, pel que entenc que no venen(Xavi, Jordi, Lluis, Ricard i Toni Muns). Fins divendres.

    ResponElimina
  39. MOOOOOOOOOOOOOOOOOOLT BEEE, això ja està superat, carai quin sopar, per treure´m el barret Dani en tots els aspectes , tan gastronomic com cultural, ara ja se on son els picos de Europa, per cert molt macos, en l´ambit gastronomic molt bo el gerret, bonissim, tot deliciós dona gust tenir companys aixi.EEEEEEEEEEEEEEEEE crec que ara ja es el moment d´anar pensant amb els cars.

    ResponElimina
  40. Molt rebe, el Barça un exit la passarel.la un exit , que més es pot demanar per un cap de setmana . Penseu en coses per fer per a la revetlla, algú te idees?????.Steve carinyo pts canviar el títol es que jo després m´animo i canvio fins i tot els colors.

    ResponElimina
  41. Va vinga que és dilluns i a part de fer mal temps (ja hi estem quasi acustomats´), és un bon dilluns... Sopar divendres, sopar+Barça dissabte i la passarel·la que la varem veure amb en Genís des de fora ja que estava a petar!!!! Ep Ramon al proper sopar el farem a Suïssa i així potser tenim l'oportunitat de descobrir el MontBlanc,jo no l'he vist mai i tu??

    Apa doncs, que tingueu un molt bon dia de pluja.

    ResponElimina
  42. Jo si que l´he vist, he estat varies vegades per Suïssa, però m´apunto a tornar-hi , a mi les muntanyes i les muntanyetes m´encanten, soc fan.Necessitem un dia per jugar a la butifarra , però no pot ser ni dilluns ,ni dimecres, ni dijous, ni divendres,o sigui que nomes queda dimarts , que us semblaria dimarts a la Raureda a fer una partideta, que ja estic mitg rovellat i de pas posem dia pel campionat de butifarra, 24 d´Abril estaria be?????

    ResponElimina
  43. Molt maco Steve ,per cert tothom encantat amb el restaurant i el dia que va fer també, molt bé , ara a esperar les caves.

    ResponElimina