dimecres, 9 de desembre del 2009

PARTIDA DE DOMINOOOOO

Senyors estem "amuermats" som pocs fa fred i no som capaçosorganitzar ni unaaaa partida de domino , aixi no arribarem mai enlloc.

14 comentaris:

  1. Estem fatal anem a remooolc que algu organitzi una partida de dominooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

    ResponElimina
  2. Ramón, estic amb tú. Posa dia, hora i lloc i m'hi apunto.

    ResponElimina
  3. Aixi m´agrada ara ja podem jugar perque ho he intentat jo sol i no podia jajaja gracies xesc per no deixar-me sol, no com d´altres que abans escrivien i no ho dic per ningu Esteve , Dani etc.... però no ho dic per ningú a i per cert pel Barça Espanyol s´ha d´anar a Can Costa?? tu cesc no ja ho se que segur que tens alguna cosa familiar jajaja

    ResponElimina
  4. Hola Ramón, doncs no tinc cap cosa familiar alhora del Barça-Espanyol, és demà a les 20:00 hores oi?. Hem semblaria bé anar a Can Costa. Si ningú diu res pel blog, ho concretem per mobil o e-mail.

    ResponElimina
  5. Xesc estem fent un binoleg tu i jo , i si ens fem un blog privat??

    ResponElimina
  6. Hola gent, això del domino no avança, pel que prenc la iniciativa:

    Dia: Divendres
    Hora: 22:00 hores
    Lloc: Can Costa

    Si algú vol fer algún canvi que ho comuniqui, i qui vulgui venir que ho digui.

    ResponElimina
  7. Fet jo m´apunto si la meva petita ja està recuperada , Xesc al viatge a Eivissa ja està vist que nomes hi anirem tu i jo , ja que ningú sap que es sorteja entre les dues persones que mes entren al blog, i que el sorteig es fa divendres , que be que ho passarem !!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  8. Que passa "domineros"? Ningú contesta la convocatoria de partida de domino?

    ResponElimina
  9. Bon dia a tots dos, (Ramon i Xesc) i també per a tots aquells que espontaneament en un atac de generositat (com el meu) dediquem uns minutets a entrar al nostre sant i sagrat Bloc.
    M'he permés d'esborrar el tema de Partida de dominoooo" que estava obert i que duplicava el tema, era un tema que no tenia cap comentari.
    Bé nois, espero poder acostar-me aquest vespre a Can Costa. Voldria portar-vos un domino que era del meu avi i que en cara nova tenir l'ocasió d'estrenar. Aquesta trobada o una altra futura seria un motiu sufucient per tenir unes fitxes ben noves i per estrenar, al igual que quasi les nostres activitats, je,je,je !!!
    Les 22:00h. és una mica justet per que pugui venir, però ho intentaré. Vindria sense sopar o sigui que si algú de vosaltres es troba igual, podriem demanar tots plegats entrepans o quelcom per fer l'àpat nocturn...
    Bé, abrigueu les criatures i vosaltres també tapeu-vos tot el que pogueu, que el qui més o el qui menys ja té una edat i va camí del quaranta. Jo que ja els tinc des de fa una estona us recomano guans i bufanda. Apa, fins el vespre.

    ResponElimina
  10. Genial , llàstima del que contava les fitxes i que pertant va guanyar i no parlo de ningu senyor Esteve !!! vinga que això va anar molt be, ja podem posar data per la pròxima felicitats a tots , a i als que només mireu si voleu venir esteu convidats .
    ranquing

    Esteve 1 punt Xesc 0 punts Dani 0 punts i Ramon 0 punts .

    ResponElimina
  11. Propera partida d´UNO dia 8 de gener a les 9,30 nit al teu ambient , també reunio de la comisió de carrosses de carnestoltes.
    molt maca la disfressa oeoeoeoeeo

    ResponElimina
  12. Em sembla molt bona idea que anem canviant el tipus de partida que fem (domino, uno, strep-poker (je,je)...), així no ens guanyarà sempre l'Esteve.
    El 25/12 i 1/1 també tinc dinar familiar (com tots suposo) així que la pròxima partida serà el dia 8 com diu en Ramon.

    ResponElimina
  13. aixo de despullar-nos em sembla ve però això serà al campionat de butifarra que organitzarem despres del taller de butifrra pq jo no en tinc ni papa de jugar-hi i les dones tambe faran un taller de buti per tan serà un bon moment per fer un strep-butifarra.

    ResponElimina
  14. Ciudado amb les dones jugant a la buti, que encara durant gorro i bufanda i nosaltres anirem amb el cul enlaire. Salut

    ResponElimina